Sorry, om mijn werk te beschermen wil je vragen niet mijn foto's/werk te copieren zonder mijn toestemming.Book Online

* Please Fill Required Fields *

Super fotobewerkingssoftware Luminar Neptune! Must have!!

Geen categorie / 6 Comments / 23 juni 2017

Ik werk al een tijdje met de fotobewerkingstool Aurora van de jongens van MacPhun. Een super cool bedrijf met super aardige gasten. Ik heb ze mogen ontmoeten in Amsterdam tijdens de Photowalk van de New-Zeelandse topfotograaf Trey Ratcliff. Nu is er een paar weken geleden Luminar Neptune uitgebracht. Zonder twijfel heb ik deze versie aangeschaft. En… nou… tja… het werkt echt grandioos. Voor de beginnende fotograaf tot de professional is deze tool onmisbaar. Natuurlijk gebruik ik zelf nog wel Lightroom van Adobe. Maar ik neig in mijn fotobewerking al heel snel, eigenlijk na het inladen van mijn foto’s in Lightroom, over te stappen naar de fotobewerkingstool Luminar.

De beste photo editing software

De applicaties waarmee je jouw foto’s digitaal kunt bewerken worden steeds uitgebreider en beter. Als professionele fotostudio houden we het landschap aan software voor fotobewerking uiteraard haarscherp in beeld. Zo kunnen we voor jou een helder overzicht maken van de beste en meest opzienbarende applicaties. Van deze software worden wij zelf erg blij. Doe er je voordeel mee!

Luminar Neptune past zich aan jouw persoonlijke stijl aan

Wij ontdekten de nieuwste versie van Luminar Neptune: een spectaculair programma voor fotobewerking, dat gebruikt maakt van ‘Accent AI Filter’. Accent is het allereerste ter wereld dat gebruik maakt van artificial intelligence om je foto’s te perfectioneren. Met één slider automatiseer je de functies die je het meest gebruikt. Zo past Luminar Neptune zich naadloos aan jouw persoonlijke stijl in fotografie aan. En dat is uniek!
Fotobewerking met Luminar Neptune zélf uitproberen?

Wil je Luminar Neptune en Accent AI zelf uitproberen?

Download gratis demo van Luminar Neptune!

Workshop Luminar Fotobewerking in Deventer

Werken met één van de mooiste plugins voor Lightroom en Photoshop: LUMINAR

Dit software pakket is naast Mac gebruikers ook beschikbaar voor Windows gebruikers. In deze workshop leren wij je deze software te gebruiken in jouw huidige workflow naast bijvoorbeeld een Photoshop en Lightroom.
Wij nemen je stap voor stap mee in de opbouw, Interface, de diverse filters, het werken met lagen en diverse plugins die je extra kunt toevoegen.

6 Comments
 • joketimmer / december 29, 2017 / Beantwoorden

  Ik heb het fotobewerkingsprogramma van Luminar. Maar ben nog niet zo handig met bewerken.
  Bestaat er ook een handleiding/boek
  Het liefst in het Nederlands.

  • Patrick Nijhuis / december 29, 2017 / Beantwoorden

   Hallo Joke, nee deze is er niet. Ik heb direct contact met de jongens van Macphun Support en we zijn bezig met het ontwikkelen van een workshop in het Nederlands. Zodra deze gegeven wordt, ik verwacht medio januari 2018, zal ik je op de hoogte houden. Hartelijke groet Patrick

 • Evert Idema / februari 9, 2018 / Beantwoorden

  Dag Patrick, exposeer je op dit moment ook ergens? Las dat de expo in het wijnhuis maar tot 31/12 was

  • Patrick Nijhuis / februari 9, 2018 / Beantwoorden

   Hoi Idema, vers van de pers. Mijn expositie in Het Deventer Wijnhuis blijft tot 31 maart hangen.

Leave a reply